Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bdobc Business Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Targul National Imobiliar
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Targul National Imobiliar (TNI) este singurul eveniment imobiliar ce reuneste jucatorii pietei, in importanta expozitie imobiliara.

Mediatizarea evenimentului se face la inalt nivel, astfel continuam colaborarea cu cei peste 50 de parteneri media. Am pregatit pentru editia de toamna a Targului National Imobiliar (TNI) un complex mix de imagine, folosind atat canalele de mediatizare clasice dar mai ales inovatii si canale neconventionale.

Avand in vedere specificul activitatii firmei dumneavoastra, va adresam invitatia de a participa in calitate de partener in cadrul acestui eveniment. Pe langa avantajele mentionate in pachetele de parteneriat, statutul de partener va demonstra in acelasi timp preocuparea reala pentru cresterea economica a companiei si pentru gasirea oportunitatilor de mediatizare cat mai diversificate a produselor si serviciilor dumneavoastra.

Pentru cazul in care nu veti opta pentru parteneriat, va asteptam sa va inscrieti pentru participarea la targ, prin completarea si returnarea pe fax a Formularului de Participare, putand beneficia de discounturi considerabile in cazul in care doriti continuitatea activitatii de marketing direct in cadrul Targului National Imobiliar.

Targul National Imobiliar continua sa fie Km 0 al oricarei afaceri imobiliare de succes!

Pentru informatii suplimentare accesati site-ul www.targulnationalimobiliar.ro
Din Gura in Gura